MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Fatty acid composition of meat and genetic mapping of quantitative trait loci in 3 generations of Japanese quail populations
Abstrakt
Autorzy
S. Tavaniello
M. Siwek
G. Maiorano
S. Knaga
A. Witkowski
A. Manchisi
M. Bednarczyk
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Journal of Central European Agriculture
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
DOI:
*
10.5513/JCEA01/18.4.1963
Tom / rocznik:
*
18
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
806-822
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY- ND 4.0 Uznanie autorstwa-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
14
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
4
Liczba cytowań Web of Science:
6