MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ sposobu słodowania ziarna poddanego impregnacji próżniowej na pH brzeczki piwnej
Abstrakt
Autorzy
Marcin Natoniewski
Leszek Rydzak
Agnieszka Wójtowicz
Krzysztof Mitrus
Łukasz Kubecki
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
EPISTEME: Czasopismo Naukowo-Kulturalne
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2017
Tom / rocznik:
*
1
Numer zeszytu:
*
37
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
55-66
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0