MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Selected properties of the potato snacks expanded in the microwave radiation
Abstrakt
Autorzy
Marcin Mitrus
Martyna Golian
Maciej Combrzyński
Arkadiusz Matysiak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
BIO Web of Conferences
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2018
DOI:
*
10.1051/bioconf/20181002021
Tom / rocznik:
*
10
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
02021
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2018-03-26
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
1