MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of composition and processing conditions on selected characteristics of extruded corn instant gruels enriched with fruits addition
Abstrakt
Autorzy
Magdalena Kręcisz
Agnieszka Wójtowicz
Anna Oniszczuk
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
BIO Web of Conferences
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2018
DOI:
*
10.1051/bioconf/20181002013
Tom / rocznik:
*
10
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
02013
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2018-03-26
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
1