MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of hydrothermal treated corn flour addition on the quality of corn-field bean gluten-free pasta
Abstrakt
Autorzy
Ahlem Dib
Agnieszka Wójtowicz
Leila Benatallah
Abdallah Bouasla
Mohammed Nasereddine Zidoune
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
BIO Web of Conferences
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2018
DOI:
*
10.1051/bioconf/20181002003
Tom / rocznik:
*
10
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
02003
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2018-03-26
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
3