MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ocena termofizycznych właściwości liofilizowanych pian białkowych jako opakowania mrożonej żywności (Evaluation of thermophysical characteristics of freeze-dried protein foams as packaging material for frozen food)
Abstrakt
Autorzy
Dariusz Góral
Katarzyna Kozłowicz
Franciszek Kluza
Marek Domin
Agata Blicharz-Kania
Emilia Senetra
Dariusz Dziki
Anna Kocira
Tomasz Guz
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
PRZEMYSL CHEMICZNY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2018
DOI:
*
10.15199/62.2018.5.8
Tom / rocznik:
*
97
Numer zeszytu:
*
5
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
700-705
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,428
Liczba cytowań Scopus:
1
Liczba cytowań Web of Science:
1