MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wybrane chemiczne i fizyczne właściwości liofilizowanych, potencjalnie probiotycznych fermentowanych napojów mleczarskich oraz ocena ich rehydracji (Selected chemical and physical properties of freeze-dried, potentially probiotic fermented milk beverages and their rehydration assessment)
Abstrakt
Autorzy
Franciszek Kluza
Marek Domin
Dariusz Góral
Katarzyna Kozłowicz
Sybilla Kłapsia
Marek Szmigielski
Beata Zdybel
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
PRZEMYSL CHEMICZNY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2018
DOI:
*
10.15199/62.2018.5.12
Tom / rocznik:
*
97
Numer zeszytu:
*
5
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
719-723
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,428
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0