MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Species variations in the proximate composition, amino acid profile, and protein quality of the muscle tissue of grass carp, bighead carp, Siberian sturgeon, and wels catfish
Abstrakt
Autorzy
Renata Pyz-Łukasik
Waldemar Paszkiewicz
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD QUALITY
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2018
DOI:
*
10.1155/2018/2625401
Tom / rocznik:
*
2018
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
Article ID 2625401
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2018-07-24
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
1,36
Liczba cytowań Scopus:
14
Liczba cytowań Web of Science:
21