MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Hygiene quality and consumer safety of traditional short- and long-ripened cheeses from Poland
Abstrakt
Autorzy
Renata Pyz-Łukasik
Przemysław Knysz
Michał Gondek
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD QUALITY
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2018
DOI:
*
10.1155/2018/8732412
Tom / rocznik:
*
2018
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1-7
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2018-08-09
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
1,36
Liczba cytowań Scopus:
4
Liczba cytowań Web of Science:
10