MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatku oregano na właściwości chemiczne oleju rzepakowego tłoczonego na zimno (The effect of the oregano addition on the chemical properties of cold-pressed rapeseed oil)
Abstrakt
Autorzy
Marta Krajewska
Beata Ślaska-Grzywna
Marek Szmigielski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
PRZEMYSL CHEMICZNY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2018
DOI:
*
10.15199/2.2018.11.29
Tom / rocznik:
*
97
Numer zeszytu:
*
11
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1953-1956
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,428
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0