MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Uwarunkowania dotyczące procesów schładzania, zamrażania i rozmrażania mięsa i jego wyrobów
Abstrakt
Autorzy
Marian Panasiewicz
Jacek Mazur
Kamil Wilczyński
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2018
DOI:
*
10.15199/8.2018.5.3
Tom / rocznik:
*
53
Numer zeszytu:
*
5
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
16-20
Liczba punktów:
6
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0