MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zmiany tekstury wędzonego sera twarogowego w zależności od czasu wędzenia
Abstrakt
Autorzy
Jacek Mazur
Paweł Sobczak
Marian Panasiewicz
Kazimierz Zawiślak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Inżynieria i Aparatura Chemiczna
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2009
Tom / rocznik:
*
48
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
38-39
Liczba punktów:
4
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0