MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The effect of the malt grinding degree on the pH value and extract content in beer mash
Abstrakt
Autorzy
Marcin Natoniewski
Leszek Rydzak
Agata Wyciszkiewicz
Tomasz Guz
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Agricultural Engineering
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2018
DOI:
*
10.1515/agriceng-2018-0035
Tom / rocznik:
*
22
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
43-49
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2019-01-25
Liczba punktów:
10
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0