MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Molecular techniques for detecting food adulteration
Abstrakt
Autorzy
Ewa Habza-Kowalska
Małgorzata Grela
Magdalena Gryzińska
Piotr Listos
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2019
DOI:
*
10.21521/mw.6261
Tom / rocznik:
*
75
Numer zeszytu:
*
7
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
404-409
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY- SA 4.0 Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2019-07-01
Liczba punktów:
70
Impact Factor:
0,281
Liczba cytowań Scopus:
1
Liczba cytowań Web of Science:
6