MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Green grain of spelt (Triticum aestivum ssp. spelta) harvested at the stage of milk-dough as a rich source of valuable nutrients
Abstrakt
Autorzy
Piotr Kraska
Sylwia Andruszczak
Dariusz Dziki
Mariusz Stocki
Natalia Stocka
Ewa Kwiecińska-Poppe
Krzysztof Różyło
Paweł Gierasimiuk
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Emirates Journal of Food and Agriculture
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2019
DOI:
*
10.9755/ejfa.2019.v31.i4.1931
Tom / rocznik:
*
31
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
263-270
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2019-04-04
Liczba punktów:
40
Impact Factor:
1,008
Liczba cytowań Scopus:
4
Liczba cytowań Web of Science:
10