MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ warunków przechowywania suszonej mięty pieprzowej (Mentha piperita L.) na antyoksydacyjne właściwości otrzymanych naparów oraz zawartość i skład olejku eterycznego
Abstrakt
Autorzy
Klaudia Kałwa
Kamil Wilczyński
Katarzyna Olesińska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Acta Scientiarum Polonorum Technica Agraria
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2017
DOI:
*
10.24326/aspta.2017.1-2.2
Tom / rocznik:
*
16
Numer zeszytu:
*
1-2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
13-22
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2017-11-30
Liczba punktów:
6
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0