MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Selected quality traits of table eggs depending on storage time and temperature
Abstrakt
Autorzy
Antoni Brodacki
Justyna Batkowska
Kamil Drabik
Patrycja Chabroszewska
Przemysław Łuczkiewicz
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
British Food Journal
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2019
DOI:
*
10.1108/BFJ-10-2018-0688
Tom / rocznik:
*
121
Numer zeszytu:
*
9
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
2016-2026
Liczba punktów:
70
Impact Factor:
2,102
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
11