MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Antioxidant properties of infusions from leaves of sweet potato (Ipomoea batatas L. Lam) depending on temperature and brewing time (Właściwości antyoksydacyjne naparów z liści słodkiego ziemniaka zależnie od temperatury i czasu parzenia)
Abstrakt
Autorzy
Barbara Krochmal-Marczak
Anna Kiełtyka-Dadasiewicz
Barbara Sawicka
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Journal of Central European Agriculture
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2019
DOI:
*
10.5513/JCEA01/20.3.2295
Tom / rocznik:
*
20
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
961-966
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0