MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The effect of zinc, iron, calcium, and copper from organic sources in pheasant diet on the performance, hatching, minerals, and fatty acid composition of eggs
Abstrakt
Autorzy
D. Gugała
M. Flis
E. R. Grela
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
POULTRY SCIENCE
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2019
DOI:
*
10.3382/ps/pez162
Tom / rocznik:
*
98
Numer zeszytu:
*
10
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
4640-4647
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2019-04-12
Liczba punktów:
140
Impact Factor:
2,659
Liczba cytowań Scopus:
4
Liczba cytowań Web of Science:
8