MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatków przeciwutleniających na wybrane właściwości chemiczne oleju z nasion maku tłoczonego na zimno (The effect of antioxidant additives on selected chemical properties of cold pressed poppy seed oil)
Abstrakt
Autorzy
Agata Blicharz-Kania
Anna Pecyna
Dariusz Andrejko
Agnieszka Sagan
Beata Zdybel
Zbigniew Kobus
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
PRZEMYSL CHEMICZNY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2020
DOI:
*
10.15199/62.2020.1.15
Tom / rocznik:
*
99
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
109-112
Liczba punktów:
70
Impact Factor:
0,464
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
1