MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Technologia sous-vide - korzyści i zagrożenia
Abstrakt
Autorzy
Monika Michalak-Majewska
Piotr Stanikowski
Waldemar Gustaw
Aneta Sławińska
Wojciech Radzki
Katarzyna Skrzypczak
Ewa Jabłońska-Ryś
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
Akademia im. Jana Długosza w Częstochowie
Informacje:
*
VII Ogólnopolska Konferencja Naukowa Żywnośc- Żywienie- Dietetyka : "Dietetyka w gastronomii i cateringu", Materiały konferencyjne
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7455-545-6
Rok wydania:
*
2017
Miejsce wydania:
*
Częstochowa 2017
Szczegóły:
*
s. 28
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0