MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The effects of variable nitrogen fertilization on amino acid content in sweet potato tubers (Ipomoea batatas L. [Lam.]) cultivated in central and eastern Europe
Abstrakt
Autorzy
Barbara Sawicka
Piotr Pszczółkowski
Barbara Krochmal-Marczak
Piotr Barbaś
Ahmet Fethi Özdemir
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2020
DOI:
*
10.1002/jsfa.10452
Tom / rocznik:
*
100
Numer zeszytu:
*
11
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
4132-4138
Liczba punktów:
100
Impact Factor:
3,639
Liczba cytowań Scopus:
5
Liczba cytowań Web of Science:
6