MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Culinary quality of tubers of selected potato varieties depending on the foliar fertilization used
Abstrakt
Autorzy
Bernadetta Bienia
Barbara Sawicka
Barbara Krochmal-Marczak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Acta Scientiarum Polonorum – Agricultura
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2020
Tom / rocznik:
*
19
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
123-136
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY- NC 4.0 Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2020-07-05
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0