MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The effect of Citric Acid, NaCl, and CaCl2 on qualitative changes of horse meat in cold storage
Abstrakt
Autorzy
Renata Stanisławczyk
Mariusz Rudy
Marian Gil
Paulina Duma-Kocan
Dariusz Dziki
Stanisław Rudy
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Processes
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2020
DOI:
*
10.3390/pr8091099
Tom / rocznik:
*
8
Numer zeszytu:
*
9
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1-10
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2020-09-04
Liczba punktów:
70
Impact Factor:
2,847
Liczba cytowań Scopus:
2
Liczba cytowań Web of Science:
2