MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Influence of the way of plant extracts preparation on their antioxidative potential
Abstrakt
Autorzy
Barbara Chilczuk
Małgorzata Materska
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster
Czasopismo:
*
OA Journal of Food and Nutrition
Informacje:
*
2019 Inovine Conferences : Proceedings of World Congress on Food Science and Technology, July 15-17 Rome, Italy
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2019
Szczegóły:
*
s. 44
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2019-07-17
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0