MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Basic and functional nutrients in the muscles of fish: a review
Abstrakt
Autorzy
Renata Pyz-Łukasik
Agnieszka Chałabis-Mazurek
Michał Gondek
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2020
DOI:
*
10.1080/10942912.2020.1828457
Tom / rocznik:
*
23
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1941-1950
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2020-11-08
Liczba punktów:
70
Impact Factor:
2,727
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
7