MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The effect of flocculant applied in the process of fractioating alfalfa juice of chemical composition of the obtained protein concentrates
Abstrakt
Autorzy
Barbara Baraniak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
1990
DOI:
*
10.1016/0377-8401(90)90135-U
Tom / rocznik:
*
31
Numer zeszytu:
*
3-4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
305-311
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
1,591
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
11