MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Edible insects as source of proteins
Abstrakt
Autorzy
Ewelina Zielińska
Monika Karaś
Anna Jakubczyk
Damian Zieliński
Barbara Baraniak
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Bioactive Molecules in Food. Reference Series in Phytochemistry Ed./ Mérillon Jean-Michel, Ramawat Kishan Gopal
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2018
DOI:
*
10.1007/978-3-319-54528-8_67-1
Informacje:
*
Bioactive Molecules in Food. Reference Series in Phytochemistry / Ed.: Mérillon Jean-Michel, Ramawat Kishan Gopal
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1-53
Wydawnictwo:
*
Springer
Seria wydawnicza:
*
Reference Series in Phytochemistry
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
https://link.springer.com/referenceworkentry/10.1007%2F978-3-319-54528-8_67-1
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0