MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Influence of humic acids on chemical composition and nutrition value of chinese cabbage in greenhouse cultivation
Abstrakt
Autorzy
Karolina Pitura
Zbigniew Jarosz
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
[b.w.]
Informacje:
*
„Człowiek Żywność Zdrowie” III Konferencja Naukowa, Wrocław, March 16-17.03 2018
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2018
Miejsce wydania:
*
Wrocław 2018
Szczegóły:
*
s. 32-33
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0