MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ warunków przechowywania suszonej mięty pieprzowej (Mentha piperita L.) na antyoksydacyjne właściwości otrzymanych naparów oraz zawartość i skład olejku eterycznego
Abstrakt
Autorzy
Klaudia Kałwa
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych "Libropolis" Sp. z o.o.
Informacje:
*
XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej" Żywność – tradycja i nowoczesność" : VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity", Materiały konferencji naukowej, Lublin, 24-25 maj 2018
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-63761-74-5
Rok wydania:
*
2018
Miejsce wydania:
*
Lublin 2018
Szczegóły:
*
s. 71
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0