MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Prozdrowotne właściwości żywności. Aspekty żywieniowe i technologiczne / Pod redakcją naukową: Małgorzaty Karwowskiej, Izabelli Jackowskiej
Abstrakt
Autorzy
Małgorzata Karwowska
Izabella Jackowska
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-63761-51-6
Rok wydania:
*
2018
Rozdziały:
*
Wpływ rozdrobnienia i warunków suszenia na zawartość polifenoli i właściwości antyrodnikowe suszu z marchwi (Daucus carota)
[AUT.]
Justyna Bochnak-Niedźwiecka
, [AUT.]
Małgorzata Sierocka
, [AUT.]
Michał Świeca
. Lublin 2018 2018, 978-83-63761-51-6
Porównanie metod ekstrakcyjnych przy przygotowaniu preparatów roślinnych o korzystnych właściwosciach prozdrowotnych
[AUT.]
Barbara Chilczuk
, [AUT.]
Małgorzata Materska
, [AUT.]
Monika Staszowska-Karkut
, [AUT.]
Barbara Kulik ,
[AUT.]
Anna Stępnikowska .
Lublin 2018 2018, 978-83-63761-51-6
Oszacowanie wielkości spożycia wybranych pierwiastków śladowych w przedszkolnych racjach pokarmowych
[AUT.]
Justyna Libera
, [AUT.]
Jakuszewska Magdalena ,
[AUT.]
Paulina Jedut
, [AUT.]
Katarzyna Banach
. Lublin 2018 2018, 978-83-63761-51-6
Ocena wpływu oddziaływań zwiazków fenolowych z białkami pokarmowymi i enzymami trawiennymi na efektywność hydrolizy w warunkach in vitro
[AUT.]
Łukasz Sęczyk
, [AUT.]
Urszula Gawlik
, [AUT.]
Michał Świeca
. Lublin 2018 2018, 978-83-63761-51-6
Brązowienie enzymatyczne niskoprzetworzonej żywności pochodzenia roślinnego
[AUT.]
Małgorzata Sierocka
, [AUT.]
Urszula Złotek
, [AUT.]
Michał Świeca
. Lublin 2018 2018, 978-83-63761-51-6
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0