MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Grzyby jadalne: wartośc odżywcza, produkcja, przetwórstwo i wykorzystanie
Abstrakt
Autorzy
Aneta Sławińska
Monika Michalak-Majewska
Ewa Jabłońska-Ryś
Katarzyna Skrzypczak
Wojciech Radzki
Dorota Teterycz
Waldemar Gustaw
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-65943-00-2
Rok wydania:
*
2017
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0