MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Właściwości chemiczne wybranych produktów ubocznych przetwórstwa rolno-spożywczego w aspekcie ich energetycznego wykorzystania
Abstrakt
Autorzy
Joanna Szyszlak-Bargłowicz
Grzegorz Zając
Andrzej Kuranc
Tomasz Słowik
Agnieszka Dudziak
Monika Stoma
Jacek Wasilewski
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
[b.w.]
Informacje:
*
Konferencja naukowa : Współczesne problemy inżynierii produkcji : Przemysł Rolno-Spożywczy - Transport - Energia i Środowisko / Streszczenia referatów, 16-18 maja 2018, Gawrych-Ruda
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2018
Miejsce wydania:
*
[b.m.] 2018
Szczegóły:
*
s. 35
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0