MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wybrane problemy jakości żywności redaktorzy/ Monika Żuchowska-Grzywacz, Ryszard Zieliński (Selected problems of food quality / redaktorzy: Monika Żuchowska-Grzywacz, Ryszard Zieliński)
Abstrakt
Autorzy
Monika Żuchowska-Grzywacz
Ryszard Zieliński
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny w Radomiu
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7351-855-1
Rok wydania:
*
2018
Rozdziały:
*
Jakość serów podpuszczkowych dojrzewających dostępnych na rynku ukraińskim w porównaniu do serów krajowych
[AUT.]
Jolanta Król
, [AUT.]
Anna Litwińczuk
, [AUT.]
Aneta Brodziak
. Radom 2018 2018,
Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu
, s. 185-194, 978-83-7351-855-1
Wstępne wyniki badań wartości rzeźnej i jakości mięsa tuczników rasy puławskiej
[AUT.]
Anna Litwińczuk
, [AUT.]
Piotr Domaradzki
, [AUT.]
Marek Babicz
, [AUT.]
Michał Prasow
, [AUT.]
Piotr Skałecki
, [AUT.]
Marcin Hałabis
. Radom 2018 2018,
Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu
, s. 165-174, 978-83-7351-855-1
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0