MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Profil kwasów tłuszczowych w tłuszczu jadalnych produktów pozyskiwanych od ślimaków
Abstrakt
Autorzy
Krzysztof Szkucik
Monika Ziomek
Monika Maćkowiak-Dryka
Waldemar Paszkiewicz
Łukasz Drozd
Michał Gondek
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
[b.w.]
Informacje:
*
I Międzynarodowa Konferencja Naukowa pt. „Kwasy tłuszczowe w łańcuchu żywności” połączona z Jubileuszem pracy naukowej i dydaktycznej prof. dr hab. Bożeny Patkowniej-Sokoły, 5-6 lipca 2018 Ponadregionalne Rolnicze Centrum Kongresowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2018
Miejsce wydania:
*
[Wrocław] 2018
Szczegóły:
*
s. 42
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0