MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Skład chemiczny, profil i wartość żywieniowa kwasów tłuszczowych mięśni szkieletowych buhajków rasy polskiej holsztyńsko-fryzyjskiej (Chemical composition, profile and nutritional value of fatty acid of skeletal muscles of young bulls of polish holstein-friesian breed)
Abstrakt
Autorzy
Piotr Domaradzki
Anna Litwińczuk
Mariusz Florek
Małgorzata Dmoch
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
[b.w.]
Informacje:
*
I Międzynarodowa Konferencja Naukowa pt. „Kwasy tłuszczowe w łańcuchu żywności” połączona z Jubileuszem pracy naukowej i dydaktycznej prof. dr hab. Bożeny Patkowniej-Sokoły, 5-6 lipca 2018 Ponadregionalne Rolnicze Centrum Kongresowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2018
Miejsce wydania:
*
[Wrocław] 2018
Szczegóły:
*
s. 14
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0