Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny

Abstrakt

Autorzy

Jędrzej Nyćkowiak
Jędrzej Nyćkowiak
Jacek Leśny
Jacek Leśny
monografia
Młodzi Naukowcy
Polski
978-83-66139-46-6
2018
Prozdrowotne właściwości czystka
[AUT.] Ewelina Cholewińska, [AUT.] Daniel Stępniowski , [AUT.] Tomasz Wodyk , [AUT.] Aleksandra Wojewoda, [AUT.] Katarzyna Ognik, [AUT.] Anna Stępniowska, [AUT.] Maciej Bryś. Poznań 2018 2018, Młodzi Naukowcy, s. 26-30, 978-83-66139-46-6
Prozdrowotne właściwości wina
[AUT.] Karolina Filipek , [AUT.] Natalia Filipek . Poznań 2018 2018, Młodzi Naukowcy, s. 31-35, 978-83-66139-46-6
Alergizujące składniki mleka krowiego
[AUT.] Małgorzata Góral-Kowalczyk. Poznań 2018 2018, Młodzi Naukowcy, s. 58-64, 978-83-66139-46-6
Właściwości zdrowotne jęczmienia zwyczajnego (Hordeum vulgare L.)
[AUT.] Katarzyna Niewęgłowska , [AUT.] Marcin Natoniewski, [AUT.] Leszek Rydzak, [AUT.] Anna Rodzeń, [AUT.] Katarzyna Pustelniak . Poznań 2018 2018, Młodzi Naukowcy, s. 65-69, 978-83-66139-46-6
Substancje aktywne w jajach kurzych
[AUT.] Kostiantyn Vasiukov, [AUT.] Izabela Kwietniewska , [AUT.] Angelika Gryta , [AUT.] Kamil Drabik, [AUT.] Damian Spustek , [AUT.] Justyna Batkowska. Poznań 2018 2018, Młodzi Naukowcy, s. 98-103, 978-83-66139-46-6
Wady mięsa drobiowego w aspekcie ewentualnych strat surowca
[AUT.] Monika Wiśniewska , [AUT.] Ewelina Misiec , [AUT.] Jakub Ceregrzyn , [AUT.] Damian Spustek , [AUT.] Justyna Batkowska. Poznań 2018 2018, Młodzi Naukowcy, s. 111-116, 978-83-66139-46-6
Wpływ dodatku naci pietruszki na wybrane cechy jakościowe chrupek kukurydzianych
[AUT.] Katarzyna Lisiecka, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Kamila Kasprzak . Poznań 2018 2018, Młodzi Naukowcy, s. 130-135, 978-83-66139-46-6
Charakterystyka wybranych warzyw jako potencjalnych dodatków do ekstrudowanej żywności funkcjonalne
[AUT.] Katarzyna Lisiecka, [AUT.] Kamila Kasprzak , [AUT.] Gabriela Widelska . Poznań 2018 2018, Młodzi Naukowcy, s. 136-140, 978-83-66139-46-6
2020-06-01
0
0
0
0