MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Analiza wybranych właściwości chemicznych i termofizycznych mrożonego pieczywa o obniżonej wartości kalorycznej
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Kozłowicz
Dariusz Góral
Franciszek Kluza
Marek Domin
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej
Informacje:
*
Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego : BEMS 2018 / XVIII Konferencja Naukowo-Techniczna,Koszalin-Ustronie Morskie, wrzesień 2018
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7365-494-5
Rok wydania:
*
2018
Miejsce wydania:
*
Koszalin 2018
Szczegóły:
*
s.66
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0