MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Białkowo-polifenolowe cząsteczki i ich rola w zapewnianiu funkcjonalności strukturalnej i zdrowotnej żywności (Protein-polyphenol molecules and their role in providing structural and health functionality of food)
Abstrakt
Autorzy
Ewa Habza
Jagoda Szafrańska
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Nauki medyczne i nauki o zdrowiu Część IV - Farmacja
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66139-22-0
Rok wydania:
*
2018
Informacje:
*
Nauki medyczne i nauki o zdrowiu Część IV – Farmacja
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
26-31
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0