MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ czasu przechowywania w warunkach chłodniczych na stabilność oksydacyjną mięsa tuczników rasy puławskie
Abstrakt
Autorzy
Piotr Domaradzki
Anna Litwińczuk
Marek Babicz
Piotr Skałecki
Małgorzata Dmoch
Michał Prasow
Małgorzata Ryszkowska-Siwko
Beata Ciupak
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Informacje:
*
Wyzwania zootechniki w warunkach rolnictwa zrównoważonego : LXXXIII Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego, Konferencja Międzynarodowa. Streszczenia, Lublin, 19–21 września 2018 r. / Redakcja merytoryczna Marek Babicz
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2018
Miejsce wydania:
*
Lublin 2018
Szczegóły:
*
s. 208
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0