MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ serwatki kwasowej na wybrane cechy jakościowe wołowych produktów mięsnych
Abstrakt
Autorzy
Małgorzata Karwowska
Weronika Sokołowska
Anna Kononiuk
Karolina Wójciak
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Informacje:
*
Żywność a składniki bioaktywne. XIII Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku, Kraków, 24-25 września 2018 r. : komunikaty / Iwona Drożdż,Tomasz Tarko, Emilia Bernaś, Marta Liszka-Skoczylas, Jacek Słupski (redaktorzy) ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-946796-3-7
Rok wydania:
*
2018
Miejsce wydania:
*
Kraków 2018
Szczegóły:
*
s. 32
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0