MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Surowce pochodzenia zwierzęcego jako źródło składników bioaktywnych / Redaktorzy Jacek Słupski, Tomasz Tarko, Iwona Drożdż
Abstrakt
Autorzy
Jacek Słupski
Tomasz Tarko
Iwona Drożdż
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-946796-2-0
Rok wydania:
*
2018
Rozdziały:
*
Ocena jakości mlecznych napojów fermentowanych produkowanych na bazie mleka krów rasy simentalskiej utrzymywanych w gospodarstwach ekologicznych
[AUT.]
Aneta Brodziak
, [AUT.]
Jolanta Król
, [AUT.]
Anna Teter
, [AUT.]
Joanna Barłowska
, [AUT.]
Monika Kędzierska-Matysek
. Kraków 2018 2018,
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
, s. 44-52, 978-83-946796-2-0
Wpływ serwatki kwasowej na wybrane cechy jakościowe wołowych produktów mięsnych
[AUT.]
Małgorzata Karwowska
, [AUT.]
Weronika Sokołowska
, [AUT.]
Anna Kononiuk
, [AUT.]
Karolina Wójciak
. Kraków 2018 2018, s. 164-175, 978-83-946796-2-0
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0