MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Składniki bioaktywne surowców i produktów roślinnych pod red. Jacka Słupskiego, Tomasza Tarko, Iwony Drożdż
Abstrakt
Autorzy
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-946796-1-3
Rok wydania:
*
2018
Rozdziały:
*
Możliwości wykorzystania batata (Ipomoea batatasL. [Lam]) w produkcji żywności funkcjonalnej
[AUT.]
Barbara Krochmal-Marczak
, [AUT.]
Barbara Sawicka
. Kraków 2018 2018, s. 5-14, 978-83-946796-1-3
Porównanie zawartości składników bioaktywnych w nasionach oraz innych częściach anatomicznych soi
[AUT.]
Marzena Pabich
, [AUT.]
Małgorzata Materska
, [AUT.]
Monika Staszowska-Karkut
. Kraków 2018 2018,
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
, s. 27-36, 978-83-946796-1-3
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0