MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Influence of inulin and maltodextrin on selected thermophysical properties of friut and vegetable sorbet
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Kozłowicz
Agata Blicharz-Kania
Dariusz Góral
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Proceedings of the14th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-80-86238-80-7
Rok wydania:
*
2018
Informacje:
*
Proceedings of the14th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience , 7-9 November 2018, Prague, Czech Republic
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1-3
Wydawnictwo:
*
Czech Chemical Society
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0