MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ suszu cebuli na wybrane własciwości pieczywa
Abstrakt
Autorzy
Monika Michalak-Majewska
Bartosz Sołowiej
Waldemar Gustaw
Wojciech Radzki
Aneta Sławińska
Ewa Jabłońska-Ryś
Katarzyna Skrzypczak
Dorota Teterycz
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Referat zjazdowy konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwa Uczelniane Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Informacje:
*
Owoce, warzywa, grzyby : innowacje w surowcach i przetwórstwie : XI Ogólnopolska Naukowa Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw, Bydgoszcz, 17-18 maja 2018
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-65603-43-2
Rok wydania:
*
2018
Miejsce wydania:
*
Bydgoszcz 2018
Szczegóły:
*
s. 27-28
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0