MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Antioxidant activity and total phenolics of commonly consumed edible mushrooms in Poland
Abstrakt
Autorzy
Aneta Sławińska
Monika Michalak-Majewska
Janusz Kalbarczyk
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
[b. w.]
Informacje:
*
Fruit & Veg Processing : The Abstracts book, 1st Euro-Mediterranean Symposium 18-21 April 2011 - Avignon, France
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2011
Miejsce wydania:
*
[Avignon][2011]
Szczegóły:
*
s. 195
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0