MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wybrane owoce krajowe. Wartość odżywcza, prozdrowotna, wykorzystanie w przetwórstwie i gastronomii
Abstrakt
Autorzy
Ewa Jabłońska-Ryś
Monika Michalak-Majewska
Wojciech Radzki
Katarzyna Skrzypczak
Aneta Sławińska
Piotr Stanikowski
Waldemar Gustaw
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-65943-07-1
Rok wydania:
*
2018
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0