MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Changes in the content of phenolic acids in curly kale (Brassica oleracea var. sabellica) during fermentation
Abstrakt
Autorzy
Magdalena Michalak
Dominik Szwajgier
Patryk Ostanek
Magdalena Polak-Berecka
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Informacje:
*
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2019. Materiały konferencyjne - wiosna. Część pierwsza - Lublin / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-83-66139-83-1
Rok wydania:
*
2019
Miejsce wydania:
*
Poznań
Szczegóły:
*
s. 92
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0