MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The assessment of the impact of C. annuum L. extract on the antioxidant capacity and lipid oxidation of canned pork
Abstrakt
Autorzy
Karolina Ferysiuk
Karolina Wójciak
Małgorzata Materska
Barbara Chilczuk
Marzena Pabich
Monika Staszowska-Karkut
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
[b.w.]
Informacje:
*
XXIV Sesja Naukowa sekcji Młodej kadry naukowej PTTŻ oraz VII International Session of Young Scientific Staff "Żywność - wczoraj, dziś i na zdrowe jutro", Olsztyn 23-24 maja 2019 r.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2019
Miejsce wydania:
*
[Olsztyn] 2019
Szczegóły:
*
s. 62
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0