MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Właściwości jogurtów wzbogaconych o frakcje polisacharydowe pozyskane z boczniaka ostrygowego
Abstrakt
Autorzy
Wojciech Radzki
Katarzyna Skrzypczak
Bartosz Sołowiej
Aneta Sławińska
Ewa Jabłońska-Ryś
Waldemar Gustaw
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster-streszczenie
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Informacje:
*
Nauka, technologia i innowacje w żywności i żywieniu : Komunikaty, XLIV Konferencja Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN Łódź, 3-4 lipca 2019 / (red.) Joanna Oracz, Joanna Grzelczyk, Robert Klewicki, Dorota Żyżelewicz
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66287-13-6
Rok wydania:
*
2019
Miejsce wydania:
*
Łódź 2019
Szczegóły:
*
s. 92
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0